A. de Jong Groep in vlaggenparade Yes We Care

18-06-14 |

Een vlag voor onze inzet op maatschappelijk gebied.

Vlaggenparade Yes We Care

Als eerbetoon aan het partnerschap van A. de Jong Groep met het maatschappelijke platform Yes We Care, heeft De Jong afgelopen dinsdag (17 juni) een vlag mogen hijsen tijdens de vlaggenparade van dit goede doel. Elk jaar organiseert Yes We Care de Rotterdamse TopVrijwilligers Verkiezing. Hierbij worden vijftig vrijwilligers uit de regio en tien partners van Yes We Care met een vlag geƫerd voor hun inzet op maatschappelijk gebied.

Trots op plek in vlaggenparade

A. de Jong Groep is erg trots op haar vlag tussen de vlaggen van de vrijwilligers en MVO-instellingen op de Maasboulevard aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. We zijn blij dat we ons als organisatie kunnen inzetten op maatschappelijk gebied en hierbij anderen verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld met hun persoonlijke ontwikkeling of mogelijkheden in het bedrijfsleven.

Partnership Yes We Care

Sinds 2013 heeft A. de Jong Groep samen met SBV Excelsior een partnership met Yes We Care. De drie partijen proberen gezamenlijk maatschappelijke activatie in de regio te realiseren. Onder andere met een maatschappelijk programma voor talentontwikkeling voor vrouwen. Daarnaast heeft A. de Jong Groep haar rugsponsorschap vanaf 2013 geschonken aan Yes We Care, waardoor het platform al aardig wat exposure heeft gekregen.

De vlaggen blijven nog twee weken wapperen aan de Boompjes in Rotterdam.