A. de Jong Installatietechniek/ Joost Naaktgeboren
's-Gravelandseweg 390 3125 BK Schiedam  tel.: +31 (0)10 - 446 92 22  info@dejong.nl  meer contactgegevens
Integrated Solutions Through Energy & Environmental Technology

Installatietechniek

A. de Jong Installatietechniek is gevestigd in Schiedam en Zaandam en Joost Naaktgeboren in Delft. Samen zijn we drie van de zes werkmaatschappijen van de A. de Jong Groep. We richten ons op werktuigbouwkundige klimaatinstallaties in de utiliteit.

Wat doen wij?

We adviseren, ontwerpen en installeren installaties die zorgen voor een prettig leefklimaat in gebouwen. Wij bieden u een totaaloplossing voor een comfortabele werkplek. Op efficiënte wijze combineren we warmte-, lucht- en koelinstallaties voor ventilatie, luchtreiniging en een behaaglijke temperatuur.

Onze werkzaamheden

Binnen Installatietechniek voeren we verschillende werkzaamheden uit:

  • van offerte tot het opstarten van een project
  • van het opstarten van een project tot ontwerp
  • van ontwerp tot werkvoorbereiding
  • van werkvoorbereiding tot prefabricage of montage
  • van prefabricage of montage tot in bedrijfstelling
  • van in bedrijfstelling tot oplevering
  • van oplevering tot de overdracht naar Installatiebeheer 

Voor al deze werkzaamheden hebben we specialisten in dienst. Zij werken volgens een Programma van Eisen of een uitgewerkt bestek. Tijdens het hele traject blijven zij betrokken bij de realisatie van uw project. En ook na de oplevering. Installatiebeheer blijft uw installaties monitoren.

Duurzame installaties

We installeren energiezuinige, gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke installaties. Bovendien verlopen onze projecten efficiënt door de deskundigheid en het vakmanschap van onze medewerkers. Hierdoor heeft u jarenlang profijt van een duurzame en optimaal werkende installatie.