A. de Jong Installatiebeheer/Joost Naaktgeboren
's-Gravelandseweg 390 3125 BK Schiedam  tel.: +31 (0)10 - 446 92 22  info@dejong.nl  meer contactgegevens
Integrated Solutions Through Energy & Environmental Technology

Installatiebeheer

A. de Jong Installatiebeheer is gevestigd in Schiedam en Zaandam en Joost Naaktgeboren in Delft. Samen zijn we drie van de zes werkmaatschappijen van de A. de Jong Groep. We richten ons op werktuigbouwkundige klimaatinstallaties in de utiliteit.

Wat doen wij?

We zijn gespecialiseerd in onderhoud, bedrijfsvoering en beheer van technische installaties. Dit laatste kan zelfs op afstand. Door onze inzet bent u verzekerd van optimaal werkende installaties. En van een prettig leefklimaat in uw gebouwen.

Onze werkzaamheden

A. de Jong Installatiebeheer werkt met een dienstenpakket waarmee specifieke wensen en behoeften op maat toegepast kunnen worden. Zo kunt u kiezen voor periodieke servicebezoeken, maar u kunt ook uw installatie fulltime laten bemannen en onderhouden. Bij al onze onderhoudswerkzaamheden houden we rekening met aspecten als afschrijving, exploitatie- en energiekosten en milieu.

Hulp bij storingen

Ondanks het preventieve onderhoud dat we uitvoeren, kan er altijd onverwachts een storing of defect optreden. Onze medewerkers lossen dit voor u op. Nadat u de storing heeft gemeld, melden onze servicemonteurs zich binnen de responstijden die u met ons heeft afgesproken. Zo bent u overal in Nederland dag en nacht verzekerd van een werkende installatie.