A. de Jong Airconditioning/Joost Naaktgeboren
's-Gravelandseweg 390 3125 BK Schiedam  tel.: +31 (0)10 - 446 92 22  info@dejong.nl  meer contactgegevens
Integrated Solutions Through Energy & Environmental Technology

Airconditioning

A. de Jong Installatietechniek is gevestigd in Schiedam en Zaandam en Joost Naaktgeboren in Delft. We richten ons op werktuigbouwkundige klimaatinstallaties in de utiliteit. Binnen Installatietechniek is er ook een projectteam Airconditioning.

Wat doen wij?

We adviseren, ontwerpen en installeren installaties die zorgen voor een prettig leefklimaat in gebouwen. Ook bieden wij u een totaaloplossing voor een comfortabele werkplek. We leveren en monteren voornamelijk splitunits voor serverruimtes en detailhandel. Bij de detailhandel werken we ook veel met een VRF-systeem. Met de kennis van A. de Jong Installatietechniek combineren wij op efficiënte wijze warmte-, lucht- en koelinstallaties voor ventilatie, luchtreiniging en een behaaglijke temperatuur.

Onze werkzaamheden

Binnen het projectteam Airconditioning voeren we verschillende werkzaamheden uit:

  • van offerte tot het opstarten van een project
  • van het opstarten van een project tot ontwerp
  • van ontwerp tot werkvoorbereiding
  • van werkvoorbereiding tot prefabricage of montage
  • van prefabricage of montage tot in bedrijfstelling
  • van in bedrijfstelling tot oplevering
  • van oplevering tot de overdracht naar Installatiebeheer

Voor al deze werkzaamheden hebben we specialisten in dienst. Tijdens het hele traject blijven zij betrokken bij de realisatie van uw project. En ook na de oplevering kunnen wij ervoor zorgen dat uw koelsystemen in topconditie blijven.

Duurzame installaties

We installeren energiezuinige, gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke installaties. Bovendien verlopen onze projecten efficiënt door de deskundigheid en het vakmanschap van onze medewerkers. Hierdoor heeft u jarenlang profijt van een duurzame en optimaal werkende installatie.