In welke sector werkt u?

Alle zes de werkmaatschappijen van de A. de Jong Groep hebben hun eigen hoofdactiviteit. Deze activiteiten verdelen we in grote lijnen over twee productgroepen: industriële brandersystemen en klimaatinstallaties. We adviseren, engineeren, leveren, monteren en onderhouden deze systemen en installaties.

Werkt u in de utiliteit of industrie?

De A. de Jong Groep werkt veel in de utiliteitsbouw en de industrie. Onder utiliteitsbouw vallen alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben, zoals kantoren, winkels, scholen en hotels. Onder industrie vallen alle bedrijven, ondernemingen en fabrieken die goederen produceren en verwerken. Bent u actief in één van deze twee sectoren? En bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij uw projecten? Bekijk dan de informatie over utiliteit of industrie

U werkt in een andere sector

Naast utiliteit en industrie zijn er natuurlijk nog andere sectoren waar de A. de Jong Groep systemen en installaties adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt. Bijvoorbeeld voor laboratoria en voor complexen waarin verschillende sectoren samenkomen. Bijvoorbeeld wonen, industrie en retail in één gebouw. Bent u actief in een andere sector dan utiliteit of industrie? En zoekt u een partner voor de ondersteuning en uitvoering van uw projecten? Bekijk dan de informatie over deze andere sectoren.

Sectoren

  • Industrie

  • Centrale en decentrale energieopwekking

  • Utiliteit

  • Andere sectoren