A. de Jong Groep
's-Gravelandseweg 390 3125 BK Schiedam  tel.: +31 (0)10 - 446 92 22  info@dejong.nl  meer contactgegevens
Integrated Solutions Through Energy & Environmental Technology

Laatste nieuws

  • Co-creatie op duurzaam vlak

    R&D afdeling maakt volgende stap in nieuwe technologieën

  • Joost Naaktgeboren, vol vertrouwen, samen met de klanten onderweg

    Positieve groei op zakelijk en persoonlijk gebied

Nieuwsoverzicht »

De A. de Jong Groep, een goede partner

De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 135 jaar ervaring op het gebied van energie- en milieutechnologie. Onze 250 deskundige medewerkers zetten zich elke dag met veel plezier in om het milieu te ontzien. Door intensief onderzoek en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat-, energie- en brandersystemen gaan wij duurzaam om met onze leefomgeving.

Onze innovatieve productgroepen voor CO2-reductie

Al jaren levert de A. de Jong Groep een bijdrage aan het terugdringen van negatieve milieueffecten. Dit doen wij met onze twee innovatieve milieubesparende productgroepen: gebouwgebonden klimaatinstallaties (installaties die het binnenklimaat van gebouwen verzorgen) en industriële brandersystemen. Hiermee is onze totale CO2-reductie 1200kton per jaar. Dat is te vergelijken met de totale jaarlijkse CO2-uitstoot van een stad ter grootte van Arnhem met 150.000 inwoners!

Wij ontzien het milieu

Alles wat we bij de A. de Jong Groep doen, draagt bij aan het verlagen van energieverbruik, het leveren van hoog rendement, en het verminderen van negatieve milieueffecten en de uitstoot van schadelijke stoffen. Kortom, verduurzamen!

Nieuws

Co-creatie op duurzaam vlak

Co-creatie op duurzaam vlak

A. de Jong Groep maakt momenteel grote stappen in het (door)ontwikkelen van verbrandings gerelateerde technologieën. We bevinden ons hier in de facetten van de procestechnologie voor duurzame energievoorzieningen. R&D Directeur Fred Melkert: ‘’Met deze technologische ontwikkelingen maken we stappen in gebieden die nog niet volledig uitgewerkt zijn in literatuur. We spelen hiermee in op kennis- en procesontwikkelingstrajecten, waar erg veel kennis en kunde voor nodig is. De Jong ontwikkelt zich hiermee als hoogwaardige partner in applicaties voor verwerking van biomassa.

Lees verder