A. de Jong Groep
's-Gravelandseweg 390 3125 BK Schiedam  tel.: +31 (0)10 - 446 92 22  info@dejong.nl  meer contactgegevens
Integrated Solutions Through Energy & Environmental Technology

Laatste nieuws

  • A. de Jong Groep ziet 2015 met vertrouwen tegemoet

    Ook in het nieuwe jaar negatieve milieueffecten...

  • A. de Jong Groep bekroond tot Best Managed Company 2014

    A. de Jong Groep blinkt uit in innovatie, strategie en...

Nieuwsoverzicht »

De A. de Jong Groep, een goede partner

De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 135 jaar ervaring op het gebied van energie- en milieutechnologie. Onze 250 deskundige medewerkers zetten zich elke dag met veel plezier in om het milieu te ontzien. Door intensief onderzoek en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat-, energie- en brandersystemen gaan wij duurzaam om met onze leefomgeving.

Onze innovatieve productgroepen voor CO2-reductie

Al jaren levert de A. de Jong Groep een bijdrage aan het terugdringen van negatieve milieueffecten. Dit doen wij met onze twee innovatieve milieubesparende productgroepen: gebouwgebonden klimaatinstallaties (installaties die het binnenklimaat van gebouwen verzorgen) en industriële brandersystemen. Hiermee is onze totale CO2-reductie 1200kton per jaar. Dat is te vergelijken met de totale jaarlijkse CO2-uitstoot van een stad ter grootte van Arnhem met 150.000 inwoners!

Wij ontzien het milieu

Alles wat we bij de A. de Jong Groep doen, draagt bij aan het verlagen van energieverbruik, het leveren van hoog rendement, en het verminderen van negatieve milieueffecten en de uitstoot van schadelijke stoffen. Kortom, verduurzamen!

Nieuws

A. de Jong Groep ziet 2015 met vertrouwen tegemoet

A. de Jong Groep ziet 2015 met vertrouwen tegemoet

De A. de Jong Groep sluit het jaar 2014 naar tevredenheid af. Alle werkmaatschappijen hebben goed gepresteerd en het bedrijf is weer verkozen tot Best Managed Company. Voor 2015 verwacht algemeen directeur Albert de Jong wederom een positief jaar. “We gaan onze leidende positie verder verstevigen en uitbouwen. Met als focus een essentiële bijdrage leveren aan het terugdringen van negatieve milieueffecten.”

Lees verder