A. de Jong Groep
's-Gravelandseweg 390 3125 BK Schiedam  tel.: +31 (0)10 - 446 92 22  info@dejong.nl  meer contactgegevens
Integrated Solutions Through Energy & Environmental Technology

Laatste nieuws

  • A. de Jong Installatietechniek

    De A. de Jong Groep vooruitstrevend met nieuw dienstenpakket

  • Werken bij A. de Jong Groep

    Volop mogelijkheden voor werknemers bij De Jong

Nieuwsoverzicht »

De A. de Jong Groep, een goede partner

De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 135 jaar ervaring op het gebied van energie- en milieutechnologie. Onze 250 deskundige medewerkers zetten zich elke dag met veel plezier in om het milieu te ontzien. Door intensief onderzoek en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat-, energie- en brandersystemen gaan wij duurzaam om met onze leefomgeving.

Onze innovatieve productgroepen voor CO2-reductie

Al jaren levert de A. de Jong Groep een bijdrage aan het terugdringen van negatieve milieueffecten. Dit doen wij met onze twee innovatieve milieubesparende productgroepen: gebouwgebonden klimaatinstallaties (installaties die het binnenklimaat van gebouwen verzorgen) en industriële brandersystemen. Hiermee is onze totale CO2-reductie 1200kton per jaar. Dat is te vergelijken met de totale jaarlijkse CO2-uitstoot van een stad ter grootte van Arnhem met 150.000 inwoners!

Wij ontzien het milieu

Alles wat we bij de A. de Jong Groep doen, draagt bij aan het verlagen van energieverbruik, het leveren van hoog rendement, en het verminderen van negatieve milieueffecten en de uitstoot van schadelijke stoffen. Kortom, verduurzamen!

Nieuws

A. de Jong Installatietechniek

Klant volledig ontzorgen met maatwerkpakket voor technisch beheer

De A. de Jong Groep heeft een nieuw dienstenpakket gelanceerd. Elk pakket wordt op maat gemaakt en volledig afgestemd op de wensen van de klant. Frank Pruisken, directeur A. de Jong Installatietechniek (Schiedam en Zaandam) en Joost Naaktgeboren (Delft), vertelt meer over het pakket en de mogelijkheden voor klanten.

Lees verder