A. de Jong Groep
's-Gravelandseweg 390 3125 BK Schiedam  tel.: +31 (0)10 - 446 92 22  info@dejong.nl  meer contactgegevens
Integrated Solutions Through Energy & Environmental Technology

Laatste nieuws

  • A. de Jong Installatietechniek aanwezig op People’s Business 2015!

    Jaarlijks netwerkgala in het Beurs-World Trade Center...

  • A. de Jong Groep ziet 2015 met vertrouwen tegemoet

    Ook in het nieuwe jaar negatieve milieueffecten...

Nieuwsoverzicht »

De A. de Jong Groep, een goede partner

De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 135 jaar ervaring op het gebied van energie- en milieutechnologie. Onze 250 deskundige medewerkers zetten zich elke dag met veel plezier in om het milieu te ontzien. Door intensief onderzoek en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat-, energie- en brandersystemen gaan wij duurzaam om met onze leefomgeving.

Onze innovatieve productgroepen voor CO2-reductie

Al jaren levert de A. de Jong Groep een bijdrage aan het terugdringen van negatieve milieueffecten. Dit doen wij met onze twee innovatieve milieubesparende productgroepen: gebouwgebonden klimaatinstallaties (installaties die het binnenklimaat van gebouwen verzorgen) en industriële brandersystemen. Hiermee is onze totale CO2-reductie 1200kton per jaar. Dat is te vergelijken met de totale jaarlijkse CO2-uitstoot van een stad ter grootte van Arnhem met 150.000 inwoners!

Wij ontzien het milieu

Alles wat we bij de A. de Jong Groep doen, draagt bij aan het verlagen van energieverbruik, het leveren van hoog rendement, en het verminderen van negatieve milieueffecten en de uitstoot van schadelijke stoffen. Kortom, verduurzamen!

Nieuws

A. de Jong Installatietechniek aanwezig op People’s Business 2015!

A. de Jong Installatietechniek aanwezig op People’s Business 2015!

Op woensdag 14 januari en donderdag 15 januari 2015 vindt het jaarlijks netwerkgala People’s Business plaats in het Beurs-World Trade Center in Rotterdam. Met een focus op netwerken, samenwerken en elkaar versterken, vormt People’s Business een mooie aanleiding om relaties te ontmoeten en om nieuwe contacten op te doen. En daar is voldoende mogelijkheid toe, want jaarlijks trekt People’s Business meer dan 4.000 bezoekers! Tijdens het netwerkgala treft ondernemend Rijnmond elkaar in ontspannen sfeer waarbij muzikale begeleiding, diverse optredens en culinaire verrassingen niet ontbreken.

Lees verder